Skip to content

Afspraak maken of inschrijven

Corona informatie

Laatste nieuws

Zoekt u een fysiotherapeut in Doetinchem?
Fysiotherapie Berghuis is uw praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie in de regio Doetinchem.

Informatie over het coronavirus en onze praktijk

Naar aanleiding van de laatste persconferentie zijn de maatregelen versoepeld. Het volgende geldt voor onze sector; fysiotherapiepraktijken zijn open, uw behandeling bij ons kan dus doorgaan. We houden ons aan de geldende basismaatregelen. U leest hieronder wat deze maatregelen precies voor u inhouden:
 
  • Behandelingen: Voor ons als fysiotherapeut en u als patiënt vervalt de verplichting om een mondmasker te dragen tijdens de behandeling. Mocht u het fijn vinden dat de therapeut een mondmasker draagt tijdens de behandeling, dan kunt u dit met de betreffende therapeut overleggen.
  • Gezondheidscheck coronavirus: De gezondheidscheck blijven wij doen, vooraf aan de behandeling stellen wij u een aantal vragen over uw gezondheid en mogelijke corona-gerelateerde klachten.
  • Hygiënemaatregelen: Wij maken de behandelkamer en behandelbank na elke behandeling schoon, inclusief alle klinken van de route die alle patiënten lopen.
  • Groepen: Sporten in groepsverband is toegestaan.
  • Quarantaine/testen: Als u wilt weten wanneer u in quarantaine moet of wanneer u zich moet laten testen, kijk dan op deze website van de Rijksoverheid: https://quarantainecheck.rijksoverheid.nl/
Als behandeling in de praktijk niet mogelijk is

We doen dan een e-consult. Voor beeldbellen gebruiken wij de ‘afspraken-app’ waarmee we een veilige verbinding kunnen realiseren (conform AVG). Ook kunnen we oefenschema’s opstellen of filmpjes voor u maken met oefeningen om thuis uit te voeren. Met de zorgverzekeraars is overeengekomen dat per behandeling op afstand één zitting kan worden gedeclareerd. 

Als u vragen heeft, of u heeft  zorg nodig, neem gerust contact op met onze praktijk. 

Mailen kan naar info@fysio-berghuis.nl

Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0314-366333.

Nieuws en blogs