Skip to content

Over ons

De praktijk van Fysiotherapie Berghuis & Bongers is te vinden in multidisciplinair Gezondheidscentrum het Anker, Leerinkstraat 43. Deze locatie beschikt naast individuele behandelruimtes, over ruime oefenmogelijkheden om zo optimaal mogelijk te kunnen revalideren. Daarnaast hebben we een praktijkruimte met diverse behandelruimtes en een kleine oefenzaal in Gezondheidscentrum de Zuwe, in de wijk de Huet in Doetinchem.

Welkom in onze praktijk

Samen met u willen wij werken aan uw herstel. Wij doen ons uiterste best om u de meest passende behandeling te geven. Samen met u werken betekent ook dat u mede verantwoordelijk bent voor het verloop en resultaat van de behandeling. Wij begeleiden u hierbij met oefenprogramma’s voor thuis en gerichte adviezen voor uw situatie. Zo hopen wij samen met u te komen tot een zo optimaal mogelijk resultaat.

Onze behandelingen zijn gebaseerd op wetenschappelijke onderbouwing (evidence based). Om kennis op peil te houden en aan de kwaliteitseisen te blijven voldoen, volgen wij regelmatig cursussen, bijscholingen en bezoeken we symposia.

Specialisaties in onze praktijk

Onze specialisaties zijn naast algemene fysiotherapie o.a. manuele therapie, triggerpoint behandeling, Dry Needling, medical taping, medische fitness, sportbegeleiding, zwangerschapsbegeleiding, begeleiding bij COPD (longproblemen), revalidatie na COVID-19 en het SLIMMER project.

Bij meer complexe problematiek kunnen diverse specialisaties binnen de fysiotherapie gecombineerd worden. Zo werken wij als team samen met u aan een actief herstel!