Skip to content

Netwerken

WSEG

Onze praktijk is aangesloten bij de WSEG (Werkgroep Schouder Elleboog Gelderland). Een samenwerkingsverband tussen een in schouder en elleboog gespecialiseerde groep fysiotherapeuten, orthopedisch chirurgen en radiologen, waarbij kwalitatief goede zorg centraal staat.

SchouderNetwerken Nederland

De Werkgroep Schouder Elleboog Gelderland is onderdeel van SchouderNetwerken Nederland. Een overkoepelend orgaan voor regionale schoudernetwerken van in schouderklachten gespecialiseerde fysiotherapeuten. Door de krachten van diverse netwerken te bundelen blijft de kwaliteit van zorg hoog en de kennis actueel.

Schouder netwerk - FIT Krommenie Fysiotherapie

Rug Centrum Achterhoek

In het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem bevindt zich het rugcentrum. Mensen met rugklachten kunnen terecht in het Rug Centrum Achterhoek (RCA). Binnen het Rugcentrum werken meerdere disciplines samen om op een snelle en gedegen manier de oorzaak van uw rugklachten te achterhalen en een persoonlijk behandeltraject te starten.
Afhankelijk van de uitkomsten van het onderzoek kan de behandeling geheel of gedeeltelijk plaatsvinden bij ons op de praktijk.

Samenwerkende partners

Voor het geven van de beste beweegzorg is het belangrijk dat we aan alles denken. Alleen fysiotherapie is vaak niet voldoende. Samenwerking met andere zorgverleners is van meerwaarde! 

Podotherapie

De podotherapeut is specialist op het gebied van de voet en alle klachten die daaruit voortkomen. Bij Voetencentrum Wender bent u aan het juiste adres voor de oplossing van uw voetproblemen en alles wat daarmee te maken heeft. Zij bieden specialistische voetzorg aan iedereen, waaronder mensen met diabetes of reuma, kinderen en sporters. Bekijk de website voor de podotherapiepraktijk in Doetinchem van Voetencentrum Wender. Zij werken op diverse locaties in en om Doetinchem, ook op onze locaties Het Anker en De Zuwe.