Netwerken

 

WSEG

Onze praktijk is aangesloten bij de WSEG (Werkgroep Schouder Elleboog Gelderland). Een samenwerkingsverband tussen een in schouder en elleboog gespecialiseerde groep fysiotherapeuten, orthopedisch chirurgen en radiologen, waarbij kwalitatief goede zorg centraal staat. Klik hier voor meer informatie.

 

 

Rug Centrum Achterhoek

In het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem bevindt zich het rugcentrum. Mensen met rugklachten kunnen terecht in het Rug Centrum Achterhoek (RCA). Binnen het Rugcentrum werken meerdere disciplines samen om op een snelle en gedegen manier de oorzaak van uw rugklachten te achterhalen en een persoonlijk behandeltraject te starten.
Afhankelijk van de uitkomsten van het onderzoek kan de behandeling geheel of gedeeltelijk plaatsvinden bij ons op de praktijk.

 

 

Samenwerkende partners

Voor het geven van de beste beweegzorg is het belangrijk dat we aan alles denken. Alleen fysiotherapie is  vaak niet voldoende. Samenwerking met andere zorgverleners is van meerwaarde! 

 

Podotherapie

Wanneer klachten hun oorzaak vinden in de voeten, verwijzen we u graag naar dit team podotherapeuten van Wender voetzorg. Eens per 2 weken is een podotherapeut op vrijdag aanwezig, op de locatie ‘t Anker.